Billiga möbler – plus det ser ut som designdyrgripar

Det värsta jag vet är att köpa ett tidningsmagasin och se massa fin inredning för att sedan få reda på att alla möbler inte ryms inom min månadsbudget – utan är lika dyra att köpa som bättre begagnade bilar. Men hallå? Kom igen. Det är väl inte så att alla bor i fin våning i Stockholm. Ska man bli inspirerad av möbler som man då inte har råd att köpa. Ja då får man faktiskt skylla sig själv att det finns designkopior.

Visst är det en bonus om man faktiskt kan köpa produkter som är utan brands men som ser ut som design? Du får inte bara en egen stil. Du får dessutom en kreativ inredning och kan använda dina möbler med stil och ändå ligga inom rimlig budget! Woohoo! Personligen så är jag less på att köpa dyra kläder och möbler som ändå riskerar att få en rödvinsfläck eller spillas apelsinjuice på. Blodfläckar eller tuschpennor som kladdas. Jag gråter fortfarande av att fick slänga en stor ullmatta som jag ändå köpt på rean för tre laxar, värd mer än det dubbla. Då min son hade spillt ut babyolja på den, så att färgen löstes upp. Ja, jag pratade inte med min lille son mer den dagen. Så arg var jag. Men det är värdsligt, saker ska användas- saker går sönder.

Inredning som ser exklusiv ut

Billiga möbler som ser ut som designdyrgripar. Samtliga möbler kommer från Vidaxl och kostar under 1500 kr. Vi börjar med att se på inredning för sovrummet under 1500 kr.

För sovrummet

Konstläder och metall. Snygg design och en perfekt möbel vid slutändan på sängen eller som en extra sittplats vid fönsterbrädan. Bänken andas lyx.
Transparent plast. Ja för den som har pengar så är det otroligt stilrent. Men nu kostar de inte skjortan. Stol som en tron, perfekt till prinsessrummet, till sminkrummet, walk-in-closet eller vid sängändan. Visst är det roligt att ha något som ingen annan har?

Vardagsrummet under 1500 kr

Schäslong med kudde konstläder vit. Åh den kan man verkligen somna i. För er som har plats för stora möbler och en schäslong.. är väl underbart. Jag gillar det kantiga som möter det runda. Kudde och detaljer med knappar. Samt de fina markerade handtagen. Den ser mycket dyrare ut än 1500 kr.

Sidobord. Såg ett liknande designbord härromdagen för 25 000 kr. Detta kostar endast 1500 kr. Annorlunda, jo visst. Snyggt? Ja det finns säkert delade meningar. Designbord? Visst ser det ut som det.
Golvlampan som ser ut som en skrivbordslampa. Så snygg. Du kan få den i vitt, svart och koppar. Visst är koppar väldigt läckert?

Köksmöbler under 1500 kr

Lite dålig bild. Men tänk på att detta är äkta läder. Exklusiv look i köket med äkta läder eller varför inte som extra stol i hallen eller sovrummet? Ser dessutom väldigt skön ut. Äkta lädersliten med tiden gör möbeln till en fullträff.
Visserligen konstläder men du får två för 1500 kr. Helt fantastikst pris för denna snygging. Ser också väldigt bekväm ut och lätt att torka av. Tar plats och ger en exklusiv känsla.
Barstolar i snygg design. Passa på de sista i lager dessutom.

Uteplatsen under 1500 kr

Inred uteplatser med billiga möbler för under 1500  kr. Här nedan visas några av mina favoriter.

Detta måste ju ändå vara design? Va?! Har ni sett något så fint innan? Kostar 1600.- för alla tre! Tror jag är kär, detta fina set kommer pryda min altan nästa år. Lika fint i barnens lekhöra som i trädgården.