Inredning som får ditt hem att kännas som idrottsstjärnornas

Våren är förändringarnas tid. Det blir ljusare, vi får mer energi och framförallt tenderar vi att bli mer idérika. Så vad passar bättre än att se över hemmet och skapa nya visioner? I denna artikel ges tips på hur du kan inreda som en idrottsstjärna. Föredrar du det kaxigt som Zlatan, eller praktiskt som Charlotte Kalla?

Bild: Unsplash

Kaxigt och färgstark i Zlatan-anda

Man kan bara gissa hur det ser ut hemma hos den svenska fotbollsstjärnan Zlatan Ibrahimovic, men magkänslan säger att det är ett riktigt imponerande hem som han, tillsammans med sin familj, huserar i. Enligt https://www.expressen.se/sport/fotboll/har-ar-zlatans-lyxhus-ar-vardigt-en-kung/ äger familjen flertalet fastigheter, men det är den enorma lyxvillan på Resarö i Vaxholm som smäller högst. Man kan tänka sig att Zlatan nog stoltserar med en och annan guldboll eller plansch på sig själv. Vill du inreda som Ibrahimovic kan man tänka kaxigt och färgstarkt.

Just nu pågår en diskussion kring vilken klubb Zlatan kommer att spela för under kommande fotbollssäsong. Vissa menar att klubben AC Milan är ett alternativ, medan andra antyder att Zlatan vill slå sig ned i Sverige hos Malmö FF. Hur det än blir så lär vi se Ibrahimovic i stora ligor som Premier League framöver. Tills det är klart med nya kontraktet kan fotbollsnyheter följas via https://extra.bet365.com/news/sv/Fotboll följt av betting premier league. Det bli spännande att se vilken klubb fotbollssvensken landar hos, något som ju även skulle kunna påverka i vilket land och bostad Ibrahimovic med familj slår sig ned.

Bild: Unsplash

Praktiskt hos Charlotte Kalla

Charlotte Kalla är en av Sveriges främsta kvinnliga längdskidåkerska. Uppvuxen i Dalarna och ännu idag bosatt i de norra delarna av landet, tror vi att Charlotte Kalla gillar det praktiskt och enkelt snarare är pompöst och lyxigt. Kalla har en sann natur-aura, och man kan tänka sig att hemmet fått anta naturnära färger och en avskalad och praktisk känsla. Vi gissar också på att även en och annan dalahäst kan finnas på plats i hemmet.

Till https://www.expressen.se/sport/langdskidor/kallas-nya-framtids-drom-med-karleken/ bekräftar Kalla att hon och nya pojkvännen Fredrik letar hus tillsammans och att de båda värdesätter närheten till naturen. Önskar du ett enkelt och praktiskt hem är en bra tumregel att satsa på sparsmakad funktionalitet, välj möbler och detaljer som du faktiskt har nytta av. Närheten till naturen kan enkelt illustreras med ett gäng gröna växter.

Rymligt hos Jesper Parnevik

Det svenska och numer pensionerade golfproffset Jesper Parnevik har i tv-serien öppnat upp sitt hem för hela svenska folket i serien Parneviks, där det enorma huset på 1300 kvadratmeter i Florida fascinerat många. I slutet av 2019 blev det officiellt att kåken är till salu för drygt hundra miljoner kronor. Mer om det här: https://www.femina.se/familjen-parnevik-saljer-lyxvillan-i-florida/.

Ska vi istället diskutera inredningsstilen hos familjen Parnevik så har man i serien fått se att det är en ljus och fräsch stil med vissa typiskt svenska inslag som gäller. I köket hänger en gigantisk tavla som föreställer ett mjölkpaket från Arla, något som vi gladeligen tar inspiration ifrån. Värt att hålla i tankarna om du vill inreda som golfproffset Jesper Parnevik är en strävan efter ett ljust, fräscht och rymligt intryck.

Med förhoppningen att du nu tagit inspiration från de svenska idrottsstjärnorna har det blivit dags att avrunda. Lycka till när du inreder i vår.